Kesänäyttely

Kesänäyttely 2017 Pintaa syvemmälle

8.7.-23.7.2017 pe-su klo 12-16.

Näyttelyssä on kuvataiteilija Åse Hensbon valokuvia Antskogin asukkaista. Kuvat ovat monitahoisia muotokuvia, jotka kertovat paitsi kuvattavasta itsestään, myös elämästä Antskogissa kuvattavalle tärkeiden kylänäkymien kautta. Kuvien tekeminen on ollut prosessi, jossa kuvaaja ja kuvattava ovat yhdessä suunnitelleet kuvan elementit. Tuloksena on monikerroksisia henkilökuvia, joissa on mukana sekä kylän vakituisia asujia että kesäasukkaita.

Kesänäyttelyssä on myös Antskogissa asuneen taiteilija Matti Honkalan (1942-2011) töiden myyntinäyttely. Lisäksi tilassa on esillä Antskogin historiaa vuosien varrelta, kuvatyöpajan kokoama kuvaseinä 10.7. jälkeen sekä  mahdollisuus kuvata muistoksi oma kuva näyttelyssä.

Ja tietenkin kylän oma kakkukahvila tarjoaa herkullisia tuotteita näyttelyn aukioloaikana. Kahvilassa myynnissä myös Antskog-tuotteita sekä Kyläseura 20-vuotta -historiikki.


Kesänäyttelyn tapahtumat ja oheistoiminta:

Kesänäyttely avajaiset oliva 7.7

Avajaiset keräsivät mukavan määrän yleisöä ihastelemaan kuvvia ja nauttimaan sekä upeasta sello-musiikista, jonka Hale Heikkilä esitti että hyvistä leivonnaisista.

Kyläkävely la 15.7. klo 13

Antskogin kylän menneisyydestä ja nykyisyydestä herkullisilla tarnoilla höystettynä esittelivät Ismo Sjöblom ja Jouni Saari. Kylästä löytyy monta tarinaa ja tapahtumaa.

Iilammen metsäkävely la 22.7.

Metsäreittejä ja kauniita maisemia opasti Ari Nuolivirta. Meillä on kunnia asua näin upeassa ympäristössä, jossa löytyy mm. hiidenkirnuja.

Päättäjäiset su 23.7. klo 16. Picnic -konsertti työväentalon pihalla.

Kesäistä musiikkia tarjoaa Eva & Leif (Shut up and kiss me -yhtyeestä).

Sateen sattuessa nautiskellaan sisätiloissa.

Kesänäyttelyä on tukenut avustuksella bergsrådinnan Sophie von Julins säätiö.

Kesänäytteleyn 2017 juliste
Åse Hensbon taidetta
Åse Hensbo
Kesänäyttelun 2017 avajaiset
Kesänäyttelyn avajaiset
Selloa soitti Hale Heikkilä
Päättäjäisten picnic-konsertti
Päättäjäisten ulkokahvila
Päättäjäisesiintyjät Eva & Leif
Ilma suosiIilammen kävelijöitä. Matkaa kertyi noin 6 km ja aikaa meni 1.5h
Hiidenkirnu
Välillä olin tiukkoja nousuja mutta maisemat olivat kiipeämisen arvoisia
Ekhammarin järvi ei sanoja kaipaa

Kesänäyttely 2016

 

Kesänäyttelyn 2016 avajaiset olivat 13.7. Sekä EU:n että Länsi-Uudenmaan toimittajat olivat paikalla haastattelemassa näyttelyn järjestäjiä että kävijöitä. Avajaispuheen jälkeen Samuli Laiho esitti kaksi kappaletta.

Saippuanteko 20.7 kiinnosti kyläläisiä. Luonto ja sen antimet ovat enemmän ja enemmän mukana ihmisten elämässä.

24.7 olivat näyttelyn päättäjäiset. Musiikista vastasi amerikkalainen yhtye Fast Heart Mart, jonka musiikki on sekoitus rockia, folkia, punkia, vanhan ajan countrya, bluesia ja rappia. Noin 40 ihmistä oli kuuntelemassa musiikkia nauttien samalla kahvion tarjonnasta picnic-tyyliin.

Samuli Laiho sai Antskog-lippiksen
Yleisö nautti ohjelmasta
Näyttely
Saippuantekoa
Kahvila
Päätösjuhlayleisöä