Ajankohtaista


Kirjalainaamo on avoinna Työväentalon eteisessä tapahtumien yhteydessä. 

Tule hakemaan luettavaa ja  tuo tullessasi kirjoja muiden luettavaksi.


Jos kaipaat lukemista voit sopia oman ajan vierailuun Työvikselle soittamalla Miljalle 050 0886 177  tai Marjalle 040 749 2660.  Samalla voit tuoda kierrätettäväksi uusia kirjoja.


Tiesithän, että Iso-Simi on Natura-aluetta ja siellä on rajoituksia niin kalastuksen kuin jokamiesoikeuksien suhteen. 

Kaikessa kalastamisessa, myös onkimisessa ja pilkkimisessä on oltava voimassa oleva kalastuksenhoitomaksu sekä Fiskarsin kalastuslupa. Luvan saavat vain paikkakunnan vakituiset asukkaat ja kesäasukkaat. 

Verkkokalastuksessa on rajoituksia. Verkoilla, joiden silmäkoko on 25-60, EI saa kalastaa.

Iso-Simillä EI saa myöskään käyttää minkäänlaista moottoria. EI edes sähkömoottoria.

Kunnioitathan näitä sääntöjä, sillä rikkomuksista aiheutuu seuraamuksia. KIITOS!


Tule toteuttamaan unelmien Antskogia!

Vuoden 2019 aikana kyläseuran järjestämissä tilaisuuksissa on  kysytty kyläläisiltä millaisessa kylässä he haluaisivat asua? Mitä hyvää pitää säilyttää ja mitä voisimme parantaa tai hankkia lisää? 

Kyläläisten ideoita ja ajatuksia kehittämisestä on koottu kyläsuunnitelmaksi, johon voit tutustua Kyläsuunnitelma-sivulla  

Korona-ajan kauppa-apupalvelu Raaseporin kaupungilla

Raaseporin vanhuspalvelut ja työllisyyspalvelut aloittavat maanantaina 23.3.2020 yhteistyössä paikallisten ruokakauppojen kanssa ruokaostosten kotiinkuljetuksen. Tästä linkistä pääset lisätietoihin.  

Palvelu on tarkoitettu kaupungin asukkaille, joiden tulee koronaepidemian takia pysyä erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa. (Yli 70-vuotiaat ja henkilöt, jotka kuuluvat riskiryhmiin.)

Asiakkaat, jotka tarvitsevat kauppapalvelua, voivat ottaa yhteyttä lähihoitaja Johanna Tahkoon numerossa 019 289 3343, arkisin klo 8-9 ja 12.15-15.30. Hän ottaa ylös tarvittavat tiedot laskutusta ja toimitusta varten, ja auttaa ostoslistan tekemisessä. Tiedot, joita asiakkaalta tarvitaan ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sosiaaliturvatunnus
  • Plussakortin numero K-kauppoja varten

Kaupungin työllisyyspalvelut hoitavat kotiinkuljetuksen. Ostokset kuljetetaan kerran viikossa/asiakas, alkoholituotteita tai tupakkaa ei kuljeteta. Ruokakaupat laskuttavat asiakasta ostoksista kerran kuukaudessa ja kaupunki laskuttaa 9,50 € / kuljetus.Venepaikkojen vuokrausKyläseura on vuokrannut uima- ja venerannaksi Fiskars-yhtiöltä vuodesta 2013 alkaen Mikkolan ja Slussin välisen alueen.

Kyläseura veloittaa veneiden säilytyksestä 20 €/ vuosi.

Venepaikan vuokraamisesta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä kyläseuraan  sähköpostitse antskoginkylaseura@gmail.com (tai puhelimitse sihteeriin, ks yhteystiedot).

Säilytysmaksu maksetaan yhdistyksen tilille:  Osuuspankki Raasepori FI46 5549 5220 0094 56.  

Muista lisätä viitekenttään vuokraajan nimi ja venepaikan numero. Säilytysmaksu on maksettava toukokuun loppuun mennessä.  Maksukehoituksesta peritään 5 €:n lisämaksu.

Veneet, joiden omistajaa ei tiedetä tai joiden säilytystä ei ole maksettu kahden kehoituksen jälkeen siirretään pois venerannasta heinäkuun aikana.

Venepaikkojen edelleenvuokraus on kielletty.Kyläseura ei vastaa veneen omistajien, venepaikan vuokranneiden tai uimarannalla kävijöiden omaisuudesta.