Ajankohtaista

Raaseporin vanhuspalvelut ja työllisyyspalvelut aloittavat maanantaina 23.3.2020 yhteistyössä paikallisten ruokakauppojen kanssa ruokaostosten kotiinkuljetuksen. Tästä linkistä pääset lisätietoihin.  

Palvelu on tarkoitettu kaupungin asukkaille, joiden tulee koronaepidemian takia pysyä erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa. (Yli 70-vuotiaat ja henkilöt, jotka kuuluvat riskiryhmiin.)

Asiakkaat, jotka tarvitsevat kauppapalvelua, voivat ottaa yhteyttä lähihoitaja Johanna Tahkoon numerossa 019 289 3343, arkisin klo 8-9 ja 12.15-15.30. Hän ottaa ylös tarvittavat tiedot laskutusta ja toimitusta varten, ja auttaa ostoslistan tekemisessä. Tiedot, joita asiakkaalta tarvitaan ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sosiaaliturvatunnus
  • Plussakortin numero K-kauppoja varten

Kaupungin työllisyyspalvelut hoitavat kotiinkuljetuksen. Ostokset kuljetetaan kerran viikossa/asiakas, alkoholituotteita tai tupakkaa ei kuljeteta. Ruokakaupat laskuttavat asiakasta ostoksista kerran kuukaudessa ja kaupunki laskuttaa 9,50 € / kuljetus.


4.4.20 pidettäväksi  ilmoitettu Antskogin kyläseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous on peruutettu. Kokous järjestetään myöhemmin ilmoitettavana aikana

***************Kokousmateriaalit:

EsityslistaAntskogin kyläseuran hallitus

Tapahtumia tulossa .....

Kyläseura järjestää keväällä 2020 tuttuja ja perinteisiä tapahtumia, kuten maalisriehan, vuosikokouksen ja Mikkolan rannan talkoot. Työväentalolla on kirjasto, josta voit tapahtumien aikaan hakea kirjoja tai tuoda omiasi kiertoon. Katso kevään tapahtumakalenteri Tapahtumat-sivulta
Tule ideoimaan unelmien Antskogia!

Millaisessa kylässä sinä haluaisit asua? Mitä hyvää pitää säilyttää ja mitä voisimme parantaa tai hankkia lisää? 

Kyläseura on koonnut kyläläisten ideoita ja ajatuksia kehittämisestä kyläsuunnitelman tekoa varten. 

Lue yhteenveto syksyllä 2019 tehdyn kyselyn vastauksista alla. 

Kyläsuunnitelmaa työstettiin yhteisessä työpajassa lauantaina 29.2.2020  Työväentalolla.  Keskeisiksi vuoden 2020 kehittämisaiheiksi nousivat ympäristön hoito ja liikuntamahdollisuuksien edistäminen - erityisesti urheilukentän kunnostaminen. Ympäristön hoidon osalta järjestetään talkoita ja vuoden teemaksi sovittiin Vieraslajiton Antskog.  Vieraslajeista ja niiden poistamisesta tiedotetaan eri tavoin. 

Kyläsuunnitelma kootaan esitteeksi keväällä 2020.Venepaikkojen vuokrausKyläseura on vuokrannut uima- ja venerannaksi Fiskars-yhtiöltä vuodesta 2013 alkaen Mikkolan ja Slussin välisen alueen.

Kyläseura veloittaa veneiden säilytyksestä 20 €/ vuosi.

Venepaikan vuokraamisesta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä kyläseuraan  sähköpostitse antskoginkylaseura@gmail.com (tai puhelimitse sihteeriin, ks yhteystiedot).

Säilytysmaksu maksetaan yhdistyksen tilille:  Osuuspankki Raasepori FI46 5549 5220 0094 56.  

Muista lisätä viitekenttään vuokraajan nimi ja venepaikan numero. Säilytysmaksu on maksettava toukokuun loppuun mennessä.  Maksukehoituksesta peritään 5 €:n lisämaksu.

Veneet, joiden omistajaa ei tiedetä tai joiden säilytystä ei ole maksettu kahden kehoituksen jälkeen siirretään pois venerannasta heinäkuun aikana.

Kyläseura ei vastaa veneen omistajien, venepaikan vuokranneiden tai uimarannalla kävijöiden omaisuudesta.

Kirjastoauton aikataulut maanantaisin 2020

 27.4; 25.5 klo 16.05-16.20